A legnagyobb segítség a külső szolgáltatók közt

Amikor az ember belevág a saját vállalkozása elindításába még iszonyatosan lelkesen és lendületesen dolgozik és persze nyilatkozik is, szinte mindenről, később azonban már iszonyatosan sokat veszít az erejéből, és persze egyre többen megjelennek a kétkedők és azok az ismerősök és barátok, akik nem csak hogy elmondják, hogy szerintük rossz döntést hoz az ember, hanem persze még ráadásul el is veszik teljesen az ember kedvét a további munkától. Nem szabad feladni azonban, tapasztalatból mondom, hogy menni kell tovább, küzdeni, mert bizony a végeredmény mindennél édesebb és mindennél fényesebben csillog. Persze nem könnyű ez a feladat, és az ember gyorsan ráébred, hogy mindaz a segítség, amit a kezdetekkor mindenkitől ígéretben megkapott az ember, nem fog sosem megérkezni, egyedül pedig nem is ért hozzá és nem is tudja megcsinálni az összes részfeladatot.

Ekkor sem szabad kétségbe esni, külső szakértő segítséget kell keresni. Persze azokból is a legjobbakat! Megéri ugyanis válogatni, hiszen ha profi és lelkiismeretek szolgáltató csapatot sikerül az embernek összeraknia, akkor biztos a siker. Persze itt sokan csak a könyvelés és jogász szolgáltatás témakörében gondolkodnak, de ha jobban belemélyed az ember ráébred, hogy például nálunk az építőipar területén az egyik legfontosabb dolog hosszú távon a munkavédelem és annak összes feladatának magunkról való letolása. Hihetetlen sok időt és energiát kell ugyanis egy hozzám hasonló átlagembernek beletennie, hogy pontosan meg tudja határozni milyen legyen a jó munkavédelmi rendszer, és valljuk meg őszintén, nagy valószínűséggel nem is járok túl nagy sikerrel.

Az activesafety csapata azonban minden ilyen és ehhez hasonló jellegű feladatot levesz a vállamról. Iszonyatosan profin végrehajtották a munkavédelmi rendszer tervezés és kialakítás feladatait, de a munkavédelmi oktatás sem kapott kevesebb hangsúlyt részükről. Úgy tudom tökéletes biztonságban az embereimet és így a vállalkozásomat is egyaránt, hogy igazság szerint nekem csak és kizárólag a stratégiai döntéseket kell meghoznom. Minden szakmai dologgal kapcsolatban tökéletes javaslatot kapok ettől a kis csapattól.