Az irodám új dísze

Már gyerekkoromban is mindig arról álmodtam, hogy majd ha nagy leszek és megtanulok mindent amit csak az iskolában tanítani tudnak, akkor lesz egy nagy irodám, és folyamatosan jönnek majd hozzám az ügyfelek, úgy, ahogyan akkor a nagypapámhoz érkeztek az emberek. A nagypapám ugyanis ügyvéd volt, és mindig is csodáltam azt a szeretetet amivel az emberek betértek hozzá. Nagyon sok embert ismert, igazság szerint nem tudott úgy végig menni az utcán, hogy legalább egy ember rá ne köszönt volna és ne hálálkodott volna neki, ami nekem mindig megragadta a figyelmemet. Én is szerettem volna ilyen ember lenni ha felnövök, és talán pont emiatt is, én is az ügyvédi pályán indultam el keresni a saját utamat. Persze azért nem olyan könnyű a mai világban már saját ügyvédi irodát nyitni, de hála a jó égnek most már azt mondhatom, hogy közel egy hét múlva meg tudom nyitni a sajátomat.

A nagypapám már rég nincs köztünk, de biztos vagyok benne, hogy nagyon büszke lenne rám, és abban is biztos vagyok, hogy sikerült átadnia rengeteg dolgot az életfelfogásából és a munkához való hozzáállásából, mert most már én is azt érzem amit ő, hogy ha kimegyek a városba az emberek szívesen beszélgetnek velem, kikérik szinte mindenről a véleményemet, mosolyognak rám, és én ezt nagyon élvezem. A bőrömön érzem azt, amit annak idején a nagypapám érezhetett, és emiatt érzem magam igazán sikeresnek, nem is azért, mert sikerült egy saját önálló ügyvédi irodát alapítanom.

Persze a nagypapa emléke mindig velem lesz, és nagyon bízom benne, hogy ha lehetősége van rá, vagy létezik ilyen, akkor fentről segíti az utamat, és hát erre mindig figyelmeztet az irodám legszebb dísze, mely a vászonképek világából került ki, egy levendula vászonkép formájában, hiszen a nagyinak ez volt a kedvenc virága, és így a nagypapának is mindig ez a szín és ez az illat jutott eszébe ha bármikor virágról volt szó. A szalaibalazs.hu oldalról rendeltem a képet és azt kell mondjam, hogy egészen egyszerűen gyönyörű. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha vászonképek közül szeretne gyönyörűt választani, mindenképpen keresse fel Szalai Balázs oldalát, mert nem fog csalódni benne.