Minőség, választék és tökéletes árak

Manapság már nagyon sok ember ismeri fel annak a tényét, hogy az apple termékek közül az apple watch nem pusztán a sportolók számára okoz örömet és nem pusztán számukra hasznos, hanem mondjuk egy olyan embernek is, aki sokat tárgyal. Hihetetlen módon megkönnyíti ugyanis azt, hogy az ember tárgyalás közben meg tudja nézni hogy ki keresi, és hogy esetleg fontos -e, legyen szó akár egy beérkező telefonhívásról, vagy egy üzenetről, esetleg egy emailről. Kecsesen én is odapillantok az órám kijelzőjére, és máris tudom, hogy mennyire fontos a megkeresés. A velem szemben ülő pedig szinte észre sem veszi ezt az egészet. Így aztán nem kell elnézést kérni olyan hívás miatt ami nem fontos, és pontosan tudja az ember, hogy milyen estekben szükséges akár félbeszakítani a megbeszélést vagy tárgyalást a beérkező megkeresések miatt.

Én is ezét imádom ezt a kis okos órát, és használom is nap, mint nap munkában is, nem csak az edzőteremben futás vagy akár aerobik közben. És hát persze van ennek a csodának még egy előnye, hogy iszonyatosan szép. Nagyon sokféle apple watch szíj van már a piacon, ami anyagában és színösszetételében is könnyen illeszkedik az ember ruhatárához, segítve így azt, hogy ez a kis watch ne csak okosóraként funkcionáljon a megbeszéléseken vagy az edzőteremben, a futópadon, hanem bizony kiegészítőként is megállja a helyét.

Én a szíjakat az applewatchshop oldaláról rendelem mindig, hiszen hihetetlen jó áron lehet itt szíjakat kapni, és egytől egyig különlegesek mind az anyagukat, mind pedig a színüket tekintve. A watch szíj minden rendelésem esetén nagyon gyorsan megérkezett és pontosan ugyanaz várt a dobozban amit megrendeltem. Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek hasonló órája van, mert biztosra mondom hogy imádni fogja.